geurkralen
november 28, 2017 Bead Box Geen reacties

Blij

Met trots kan ik zeggen dat wij unieke geurkralen in ons assortiment hebben! Kralen in zachte zoete kleuren die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook nog eens heerlijk ruiken.

Ik kwam op het idee doordat ik als kind helemaal gek was op geurpennen. Kennen jullie ze nog? Mijn hele etui zat er vol mee. Al die geurtjes en kleurtjes, heerlijk! Zoiets leek mij nou ook leuk voor kinderfeestjes. Maar dan natuurlijk niet met pennen maar met kralen. Maar hoe ik ook zocht, mailde en belde, nergens waren geurkralen te krijgen. Of beter gezegt, niemand had er ooit van gehoord. Zelfs in China niet.

Onze eigen geurkralen

Na weken van experimenteren met geuren en materialen is het gelukt om onze eigen geurkraal te ontwikkelen. De kraal verkleurd niet en de geur blijft lang aanwezig. Natuurlijk zijn de geurkralen volkomen veilig voor kinderen. Het zijn 100% BPA, ftalaten en gif vrije siliconen kralen met het CE en FDA keurmerk. We hebben de meest hoogwaardige geurolie gebruikt, geschikt voor cosmetisch gebruik.

geurkralen   geurkralen

Lushious

Momenteel hebben wij roze kralen die fris ruiken naar rode appeltjes, paarse kralen die zoet ruiken naar zwarte bessen, geel ruikt naar meloen, coral heeft een zeepachtige geur en mint heeft een tropische kokos geur. De geurkralen gebruiken wij bij het Lushious thema. Je kunt deze kralen ook bestellen in een feestbox, om thuis je kinderfeestje te vieren. Mocht je interesse hebben in een grotere hoeveelheid geurkralen. Mail dan naar info@bead-box.nl voor meer informatie.

geurkralen  geurkralen

Written by Monique