Over mij, Monique Reichardt. Ik woon in Bunschoten, ben getrouwd en heb 3 kinderen. Na gewerkt te hebben in de kinderopvang en het kappersvak, heb ik besloten het roer om te gooien. Elke dag doen waar je hart ligt. Klinkt goed toch?!

Sieraden maken heb ik altijd al gedaan. Vroeger als kind maakte ik al oorbellen , die ik dan verkocht aan familie of op een kleedje in het park. Heerlijk vond ik dat, aan de grote eettafel met al mijn spulltjes en dan van je allermooiste kralen sieraden maken. Ik ben dit altijd blijven doen, soms wat meer dan weer wat minder. Nadat ik de beslissing had gemaakt om er helemaal voor te gaan, ben ik de cursus tot edelsmid gaan volgen. Ik ben aan de slag gegaan met zaag, vijl en gasbrander en nu maak ik mijn eigen ringen en armbanden. Dinsdagavond is mijn vaste ‘edelsmid’ avond. Ik kijk hier elke week naar uit. Je bent nooit uitgeleerd er is nog zoveel wat ik wil maken.

Ik heb de beschikking over een eigen ruimte. In het atelier staat een grote tafel waar plaats is voor zeker 10 personen. Ik vind het leuk om mensen te stimuleren creatief te zijn en nieuwe dingen te leren. In het atelier vieren we kinderfeestjes en leren er alle technieken, zodat je zelf de allermooiste sieraden kunt maken. Alle kralen zijn mooi gesorteerd in de kralenkast, het lijkt wel een snoepwinkel! Alles wat je nodig hebt, heb ik in huis.

Op televisie, social media en in winkels, overal zie je kettingen en armbanden die je ook zelf kunt maken. Vaak heel eenvoudig, je moet alleen de juiste materialen hebben en de technieken weten. Daarom verpakt de Bead Box alles in kant en klare pakketjes, zodat jij gelijk aan de slag kunt. Kies je favoriete armband uit en ik zorg voor de rest! Iedereen kan sieraden maken.. Ja echt, ook jij!

Het is zo leuk om een complimentje te krijgen over iets wat je zelf gemaakt hebt! Je kunt dan echt trots zijn op je resultaat. Have fun!