Betaling

Bij de Bead Box betaal je altijd 100% veilig met Ideal, Creditcard en PayPal. Alle betalingen aan de shop worden afgehandeld door Mollie payment services.

Mollie zorgt voor een veilige betaling en verwerkt je gegevens rechtstreeks in een beschermde omgeving.

Zodra de betaling afgrond is, ontvang je een orderbevestiging per email met de digitale factuur.

 

Verzenden

De verzendkosten voor brievenbuspost zijn altijd € 2,95 en pakketpost 4,95. Boven de 75 euro gratis verzenden.

Dit geld zowel voor brievenbus post als pakket verzending.

Ik streef ernaar om bestellingen die voor 16:00 uur geplaatst zijn, op maandag tot en met vrijdag, de volgende dag te laten bezorgen door PostNL. Bestel je in het weekend, dan wordt de bestelling op dinsdag bezorgd.

PostNL is een betrouwbare partij die doorgaans de volgende werkdag levert. Je pakket wordt 2x aangeboden op het opgegeven leveradres. Daarna wordt het naar een dichtbij gelegen postkantoor gebracht, waar je het later alsnog kan ophalen.

 

Service

Heb je een verkeerde levering ontvangen, neemt dan contact op via telefoonnummer: 06-51512883. Ik help je graag verder en los dit probleem direct met je op.

Je kunt je aankoop altijd ruilen of terugsturen. Je retour graag van te voren melden bij mij via info@bead-box.nl en een kopie van je aankoopfactuur bij het product te voegen.

Bestelling binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen naar:

Bead Box

Dorpsstraat 29

3751 EM Bunschoten

 

Voorwaarden retourneren

*Producten mogen niet beschadigd, gewassen, gedragen of gebruikt zijn. De producten dienen in de originele staat retour te worden gestuurd.

*Producten die retour worden gestuurd dienen van te voren zijn aangemeld, en de aankoopfactuur te bevatten.

*De koper is zelf verantwoordelijk voor de retourzending.

*De verzendkosten van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Retourzendingen die ongefrankeerd of onvoldoende gefrankeerd naar Bead Box worden gestuurd, worden niet door mij geaccepteerd.

*Producten dienen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd te zijn.

*Bij het retourneren van een product kan de koper kiezen voor een vervangend artikel of een teruggave van het aankoopbedrag.

*Indien de koper kiest voor een teruggave van het aankoopbedrag zal deze binnen een termijn van 7 dagen op de desbetreffende rekening terug gestort worden.

*Indien de koper kiest voor een vervangend artikel zal deze binnen een termijn van 7 dagen naar de koper worden toegestuurd. De verzendkosten hiervan zijn voor de rekening van Bead Box.

*Indien het vermoeden bestaat dat het artikel reeds gebruikt of door toedoen van de koper of retourzending is beschadigd heeft Bead Box het recht om het aankoopbedrag niet of gedeeltelijk terug te storten.