Kinderfeestjes

Home » Kinderfeestjes

 
Allereerst van harte gefeliciteerd! Want als je hier komt kijken, heb je vast wat te vieren. 
Bij de Bead Box kun je een kinderfeestje vieren. Deze is samen te stellen naar je eigen wensen. Tijdens een kinderworkshop gaan de kinderen hun eigen sieraden maken. Iedereen is lekker bezig en gaat trots naar huis met sieraden die ze zelf gemaakt hebben. 
Ons atelier is gevestigd in Bunschoten-Spakenburg. We zitten centraal aan de A1 en zijn goed te bereiken vanuit Amersfoort, Baarn en Nijkerk.

De ingang van de Bead Box is aan het begin van de Schoolstraat. Er staat een welkomstbord met balonnen, dus het wijst zich vanzelf.Info kinderfeestje

We maken er altijd een feestje van. De jarige wordt extra in het zonnetje gezet en ontvangt een klein cadeautje. Er is onbeperkt limonade en de snoeppot gaat een paar keer rond. Wanneer iedereen klaar is moeten er natuurlijk foto's gemaakt worden van alle creaties. Er staat een mand, vol met attributen om hilarische foto's te maken. Dat wordt een gezellige boel! De zelfgemaakte sieraden krijgen ze mee in een vrolijk zakje.

Alle kralen zijn mooi gesorteerd in de kralenkast, het lijkt wel een snoepwinkel! Voor kinderen kan het soms moeilijk zijn om een keuze te maken uit zoveel kleurtjes en hangertjes. Om het overzichtelijk te maken, heb ik verschillende thema’s bedacht, zodat de jarige van te voren kan bedenken welke sieraden iedereen gaat maken. Ik zal zorgen dat alles voor jullie klaar staat. Er wordt gewerkt aan de hand van een voorbeeld maar er is genoeg ruimte voor eigen creativiteit.

Aan onze tafel is plaats voor 12 kinderen. 

De meegekomen ouder(s) kunnen er gezellig bijblijven maar kunnen ondertussen ook wat voor zichzelf gaan doen. 
Ook kun je gerust een vriendje of broertje meenemen. Wij hebben een speciale lade met stoere kralen!

Wonen jullie in de buurt? Vraag dan of iedereen direct naar de Bead Box komt, dat is wel zo makkelijk en er is genoeg ruimte voor alle fietsen. 

Er zijn verschillende mogelijkheden om het feestje uit te breiden.

opties

team
Feestje
€12,50
Tijdens de workshop worden er meerdere sieraden gemaakt. Er is onbeperkt limonade en ze krijgen tussendoor een snoepje. De jarige krijgt een klein cadeautje en alle kids een leuk zakje mee naar huis. Het feestje duurt 1 1/2 - 2 uur.
team
ontvangst
€2,50
Jullie worden ontvangen met de feestelijke soesjestoren! We zetten een muziekje op en tijdens een spelletje worden de cadeautjes uitgepakt. Het feestje zal ongeveer een half uur langer duren.
team
afsluiting
€2,50
We sluiten de middag gezamenlijk af, met 2 broodjes Knaks. De kinderen gaan naar huis met een gevulde buik. Het feestje zal ongeveer een half uur langer duren
team
traktatie
€2,50
Op dit moment de ijsco-bar weer klaarstaan. We nemen tussendoor een korte pauze en de kids kunnen hun bakje vanille ijs versieren met allerlei lekkers, zoals marshmellows, popcorn en snoepjes.

Thema's

contact

Whats app of bel 06-51512883
Reserveer direct je kinderfeestje of workshop